Myschka-Jorki :)

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Piráti Karibiku - Truhlica mŕtveho muža

Piráti Karibiku - Truhlica mŕtveho muža

Po obrovskom úspechu filmu Piráti Karibiku: Kliatba Čiernej perly sa Kapitán Jack Sparrow (Johnny Depp) opäť vydáva na more, aby splatil dlh krvi legendárnemu pirátovi Davey Jonesovi, vládcovi morských hlbín a kapitánovi Bludného Holanďana, prízračnej lode, ktorej posádku tvoria duchovia utopených námorníkov. Will Turner a Elisabeth Swann pripravujú svadbu, ale svoje plány musia odložiť, keď sa nechtiac opäť zapletú s Jackom. Ten musí nájsť legendárnu Truhlicu mŕtveho muža alebo sa navždy vzdať svojej duše v prospech Daveyho Jonesa.

Zaujímavosti: Druhý diel Pirátov Karibiku je ešte viac prešpikovaný nadprirodzenými bytosťami a špeciálnymi efektami. Okrem mŕtvych námroníkov z posádky Daveyho Jonesa, ktorí sú napoly morské živočíchy a napoly ľudia, je tu Bludný Holanďan, legendárna loď, križujúca v hlbinách a Kraken, gigantický hlavonožec. Zároveň s Truhlicou mŕtveho muža sa začalo aj nakrúcanie posledného, tretieho dielu Pirátov Karibiku, ktorý príde do kín na celom svete 25. mája 2007 .

Hrajú: JOHNNY DEPP (kapitán Jack Sparrow) - Za svoj výkon v úlohe kapitána Jacka Sparrowa v prvých Pirátoch Karibiku bol dokonca nominovaný na Oscara, ORLANDO BLOOM (Will Turner), KEIRA KNIGHTLEY (Elizabeth Swann), BILL NIGHY (Davey Jones), STELLAN SKARSGARD (Bootstrap Bill Turner), JACK DAVENPORT (komodor Norrington), JONATHAN PRYCE (guvernér Swann), LEE ARENBERG (Pintel), MACKENZIE CROOK (Ragetti) a ďalší. 

Žáner: veľkofilm / historický / komédia / dobrodružno-fantastický / akčný
Dĺžka: 150 minút
Premiéra na Slovensku: 26. 7. 2006
Réžia: Gore verbinski (Piráti Karibiku: Prekliatie čiernej perly, Kruh)
Scenár: Ted Elliott, Terry Rossio
Hudba: Hans Zimmer
Oficiálna stránka: http://disney.go.com/disneypictures/pirates/ 

GALÉRIA:

 

       

 

    

Najlepšie filmy | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014